Sara Sandberg

ROADTRIP - Wilmington

Idag drog jag och Sophie på en stontan roadtrip till Wilmington, platsen där "One Tree Hill" spelades in. Så vid 12 satte vi oss i bilen för en 3,5h färd till Wilmington som ligger precis vid vattet på östkusten. Väl där försökte vi få fram adressen till så många hus och platser där inspelningarna av "One Tree Hill" varit. Vi hittade Lucas hus, Brookes hus, Karens Cafe, Tara's Caft/"Baker man", stranden och sen piren där Sarah och Clay hade alla sina dramatiska sener. VI försökte att hitta Peytons hus och bra bilder från skolan men hittade tyvärr aldrig det... Wilmington i sig var verkligen jättefint så dit vill jag verkligen åka tillbaka! Nedanför har ni bilder från dagens roadtrip!

Lucas hus.
Brookes hus.
Karen's cafe
Tara's cafe/"Baker man"
Piren.
 
NEW IN - GYM

Nu har jag äntligen fått hem mina super fina tights från stronger och mina två par skor från Nike, helsvarta Nike roshe & helvita Nike Air Max thea. Så igår invigdes allt på gymmet. Är super nöjd med både tightsen och skorna, så rekommenderar stort till er andra!!

BIOKVÄLL

Kom precis hem efter min första biokväll i USA med Julia och Sophie. Vi kollade på Split, en bra film men cool story med som tyvärr hade ett lite dåligt slut. Bion i sig var jätte härlig då man kunde ställa in stolarna exakt hur man ville ha dem, så vi nästan låg ner vilket var jätte skönt haha. Nu ska jag gå och lägga mig för att imorgon gå upp och åka och shoppa skor med Jamie. Kram på er