Sara Sandberg

MONDAY & TUESDAY

Igår hade jag min första mattelektion och min första psykologilektion, vilket var väldigt intressant då matten ungefär är på samma nivå som i ettan på gymnasiet och psykologin är bokstavligen samma som i tvåan och trean. Så förhoppningsvis kommer matten bli svårare och psykologin annorlunda, annars blir det två väldigt lätta klasser vilket jag egentligen inte skulle ha något emot!

Dagens schema har sett annorlunda ut. Från 8-9:15 hade jag sociologi, som också är väldigt likt om inte exakt samma som de jag redan läst. Sedan från 9:30-10:45 så hade jag UCOL, vilket är en kurs för Freshmen Ahtletes. Man jobbar med mål, självförtroende, planering och massor mer. Det verkar vara en enkel kurs, men även väldigt intressant då den går in på kulturskillnader och intressanta undersökningar! Från 11-12:15 hade jag sedan Western History and Culture, som i stort sätt handlar och första och andra världskriget. En kurs jag tror jag kommer trivas bra i! Efter dessa 3 lektioner hade jag sedan lunch och sedan gym och fotbollsträning. Sen kollade vi herrarnas match på kvällen och de vann med 6-0, Go 49ers!!!

(Glömde nämna ovan att jag även tar en till kurs "Literature and Culture", vilket är en 100% online kurs. Där jag i stort sätt bara får läsa böcker, svara på frågor och göra test samt diskussioner Online. Är väldigt nervös för hur denna kurs ska gå, i och med att jag inte direkt tycker om att läsa och allt är i stort sätt läsuppgifter, men även för att allt du skickar in kan läsas av de andra eleverna...)

2 MATCHER, 1 VINST & 1 FÖRLUST

I fredags mötte vi Georgia State University och vann med 4-1, där jag stod för i alla fall en assist! Matchen i sig gick jätte bra för min del men tyvärr kom jag inte till några farliga skottlägen...

Idag mötte vi Georgia Southern och förlorade med 4-3 på övertid. Jag började på bänken men blev inbytt i 25minuten, då låg vi redan under med 0-2. Sen lyckades vi ta oss ifatt till 2-2, men då lyckades dem göra 2-3. Men vi fortsätter pressa på och gör 3-3. Sen har vi säkert en 4-5 lägen där vi skulle gjort mål men där vi inte är tillräckligt koncentrerade i avslutsläget. Matchen går till övertid och "första målet vinner". Vi går in på plan med känslan och viljan att vinna och har 2 lägen där bollen går strax utanför, sedan lyckades tyvärr Georgia Southern göra 4-3 när vår backlinje går bort sig...
Bussresan hem på 4,5h var inte speciellt rolig efter en sådan match och tränarna var inte heller speciellt nöjda med oss.

Nu är det nya tag för en ny skolvecka och hemmamatch på fredag!

 
ÄNTLIGEN ÄR JAG SPELKLAR !!!!!
Igår lyckades jag äntligen klara beep-testet vilket innebär att jag från och med nu kommer få spela match! Efter beep-testet var klart begav vi oss direkt mot Atlanta, där vi checkade in på ett hotell och inväntar morgondagens match mot just Gerogia State University. Under hela bussresan på 4h satt jag och pluggade. Har fått otroligt mycket plugg redan första veckan, men som tur är så har ju i alla fall den största bördan på mina axlar lyft, beeptestet!
Upptadering om matchen kommer senare ikväll då matchen inte är först 19 amerikansk tid!
Puss och kram, och håll tummarna för att jag får speltid!!