Sara Sandberg

HALLOWEEN

Från början var det väldigt oklart vad vi ska göra. Vi hade fått flera erbjudanden om hemma fester, fester på andra skolor eller utgång. Men vi bestämde oss tillslut att åka till ett "Frat-Party".

Jag hade svårt att bestämma mig för vad jag ville vara, det slutade med att jag var en djävul. Blev lite sista sekunden då vi hade borta match i West Virginia och kom tillbaka sent på eftermiddagen. Så min outfit blev inte så kreativ. Blev en svart tight klänning, svarta höga overknees och djävulshorn.
Var väldigt intressant att se vad alla andra klädde ut sig till. Vissa såg verkligen ut som de gör i high school och college filmer vilket var kul att se haha.

(Tyvärr så blev mitt minne fullt under kvällen så har knappt några bilder att dela med mig av..)

LÄNGTAR EFTER DEN SVENSKA VINTERN
Den 17 December går mitt flyg hem till Sverige för 3 veckors jullov. Ska bli otroligt roligt och mysigt att komma tillbaka till Sverige och få träffa familj och vänner. Sen att få fira morfar och faster Lottas födelsedagar, Julafton, Juldagen och nyår är ju bara ett super stort plus i kanten! Skulle vara mysigt om de var lite snö på marken med! För även om jag gillar den amerikanska värmen och klimatet i sig så är svenska vintrar underbara trots kylan! Här i Charlotte så blir till och med skolorna avstängda om de kommer minsta lilla snö på backen, för folk är inte vana vid att köra bli när det är halt ute...
Så om lite mindre än 1 och en halv månad så ses vi hemma i lilla (förhoppningsvis snöiga) Örebro, wihoo!!!
 
FÖRLUST MOT "RICE"

Under söndagens match blev det förlust med 0-2. Svårt att beskriva matchbilden men båda lagen hade chanser som inte blev mål. Och vi gjorde 2 misstag som slutade med bollen i egen nät...
Flyget tillbaka till Charlotte gick senare på kvällen och vi var inte hemma först 01:30.

Under gårdagen (måndag) så hade jag bara en lektion. Resten av dagen så tränade, sov och shoppade jag! Perfekt "vilodag"!