Sara Sandberg

Tillbaka till gamla rutiner


Idag var det skola igen efter ett skönt lov. Jag var inte så pigg idag i skolan med andra ord. Efter skolan begav sig jag och mamma till naturenshus för att gå en promenad som slutade på 7,5km. När vi kom hem var det plugg, mat och ombyte som gällde för min del då jag skulle på träning med laget i tybblelunds hallen. Där blev det 2,5km löpning, vilket var riktigt jobbigt efter matchen igår och efter den långa promenaden. Nu är jag hemma och ligger och gosar med Edwin i soffan innan vi ska gå och lägga oss.
SUNDAY

Igår jobbade jag på hockeyn igen tillsammans med Anna och Ebba, vilket var trevligt och kul. Efter matchen var slut, städade vi i ordning allt och åkte hem. Jag åkte hem till Edwin där han fixade mat till mig, innan vi  gick och la oss. Sen imorse väckte han mig efter att ha gjort frukost. Så det blev pannkakor, bacon och film, en perfekt start på en söndagsmorgon med andra ord! Snart ska jag bege mig till GPP, då vi ska iväg på träningsmatch.
INTE LÅNGT KVAR TILL STUDENTEN

Idag kom min studentmössa med posten. Är jättenöjd med mössan och är super taggad inför hela studenten och allt som det innebär. Rekomenderar andra blivande studenter att köpa er studentmössa från crownstudent.se för de är verkligen så snygga!