Sara Sandberg

ALUMNI GAME 2017
Godkväll på er där hemma i Sverige!
 
Idag var ingen vanlig där för de var "women soccer's" Alumni game  2017, vilket är en match mellan gamla spelare some tagit examen. Nåsot som var ännu roligare var att vi efter matchen äntligen fick våra ringar från förra säsongens serievinst. Super roligt minne att kunna ta med sig hem till Sverige!!
 
Framsidan: "C-USA Champions"
På högra sidan: "Charlotte Soccer, NCAA, 2016"
På vänstra sidan: "Sandberg, 24"
 
Efter matchen åt vi mat med de gamla spelarna och bara umgicks ett tag. När jag kom tillbaka till mitt dorm fick jag för mig att börja planera hur jag ska packa inför min hemgång, inte alls långt kvar nu! 
 
Hoppas allt är bra med er där hemma, kram på er!
AVSLUTNINGS LUNCH MED LAGET

Idag hade vi avslutnings lunch med laget, där vi fick detta av tränarna! Efter lunchen tog vi en runda i köpcentrumet och jag hittade en super snygg klänning från forever 21!! När vi kom hem så var jag och Sophie ute och solade i någon timma.


Imorgon ska de bli 30 grader så då hoppas vi på sol och bad vid poolen!

Kram på er!

GLAD PÅSK!
Jag har haft en super härlig påsk uppe i bergen med Megan och Mary. Vi har gjort allt möjligt som ni kommer se på bilderna nedanför, hajkat, solat, badat, paddlat kanot och firat påsk med Mary's familj. Jag har inte haft wifi på hela helgen så därför kommer allt nu på en gång istället. Hoppas ni har haft en härlig påsk! 
Kram på er!
 
Mary's hus i bergen.