Sara Sandberg

Hindersmässan
 Idag besöktes Hindersmässan tillsammans med Anna och Alma. Jag har legat sängliggandes två dagar nu med feber och halsont, så nu var det äntligen dags att få lämna sängen. Jag är verkligen en person som lätt bli rastlös och som har svårt att ligga ner i dagar.. Hindersmässan var hur som helst lika mysig som vanligt och självklart blev man pank på munkar och remmar.
 
SAT
 
 


Helgen började med att på fredagskvällen sätta sin på ett tåg till Stockholm tillsammans med Edwin, Felix och Sebbe. När vi kom fram var la vi endast upp grejerna på hotellet innan vi begav oss ut för att äta middag. Det blev en mysig middag på Jensen med oxfilé. Efter middagen begav vi oss upp på hotellrummet igen för att få lite sömn inför SAT (amerikanska högskoleprovet). Sedan idag (lördag) var det tidig uppgång då SAT's började 07:45. Provet, eller snarare proven, tog ca 4h och efteråt hade man verkligen inte en aning om hur det gick. Känslan var endå att det gick bra, men om man svarat fel på en fråga får man minuspoäng. Lite jobbigt med tanke på att man inte är 100procent säker på varje fråga.. Iallafall så begav vi oss efter proven till jensen (igen) för lunch. Och sedan när vi var mätta och belåtna så var det bara att vänta in tåget mot Örebro. 
DM-guld

Efter en 5-1 vinst mot Skyllberg i kvart-finalen och en 4-0 vinst mot Sköllersta i semi-finalen och sedan en 4-0 vinst mot Rynninge i finalen!