Sara Sandberg

MIAMI, FLORIDA

I torsdags begav sig jag och laget till Miami, Florida, då vi skulle möte Florida international University. Vi kom fram på eftermiddagen/kvällen och spenderade natten på ett hotell nära flygplatsen. På fredagsmorgonen åt vi brunch och vilade upp oss för kvällens match som skulle starta vid 7. I första halvlek stod det 1-0 till oss. Sedan under halvleken så började det blixtra vilket gjorde att vi fick vänta 1h innan vi kunde spela klart matchen. Andra halvleken startade vid 9 och vi vann med 4-0. Med det var inte det bästa med kvällen, för det bästa var att vid 10 anlände Edwin med tåget till Miami AirPort och jag fick äntligen träffa honom igen! Känslan att se honom i verkligheten och att kunna pussa och krama om honom var helt underbart. Vi spenderade Kvällen, natten och morgonen tillsammans, vilket var som "a dream come true"!
Under lördagen åt jag först frukost med Edwin och spenderade så mycket tid som möjligt med honom, innan jag var tvungen att åka iväg med laget för brunch och sen stranden. Att behöva säga hejdå till Edwin igen var jättejobbigt. Kändes som vi äntligen var tillbaka i varandras vardag och sen behövde vi säga hejdå igen... Som tur är så kommer vi kunna ses igen inom ca en månad så det hjälper. Stranden var i allafall helt underbar och dagen i sig blev super bra! Vi tog flyget hem vid 9 på kvällen och jag var tillbaka i mitt dorm vid 1 på natten!
Idag, Söndag, ska jag plugga och vila hela dagen för att bli redo för en ny vecka av pluggande.

Första seriematchen

Förlåt för dålig uppdatering! Jag har haft jättemycket plugg och annat som tagit över min tid. I söndags hade vi vår första conference game och vi vann med 2-1. Så det var skönt med en bra start, nu har vi bara nio matcher kvar att spela innan det är slutspel! Så håll tummarna där hemma!

På fredag ska jag äntligen få träffa Edwin igen! Vi har match mot FIU i Miami, så han kommer komma och försöka se matchen och sen spendera kvällen och natten med mig! Saknar honom så himla mycket, så det känns overkligt att få träffa honom igen! Helt underbart!

JAG FICK PAKET

Som ni kanske förstod inlägget, om min födelsedag, så fick inte jag några inslagna paket på min födelsedag. Men igår efter vår match mot East Carolina så fick jag en present av Kelley's mamma. Hon tyckte synd om mig att inte jag skulle få några paket, så hon fixade så jag fick iallafall ett paket att öppna, super gulligt! Fick en ram men bild på oss freshmens under min och Kelley's födelsedagsmiddag, en vattenflaska och massa godsaker i form av kakor och godis! Hur gulligt och snällt som helst av henne, hon gjorde min dag efter vår förlust med 3-2!!